Διοργάνωση Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Συνδιοργάνωση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Με την αιγίδα των K.O.E, ΠΕΑΚΙ. facebook

Νέα & Ανακοινώσεις

Ολοκλήρωση αγώνων – 11α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018

03 April 2018

Με τη συμμετοχή 24 ομάδων πραγματοποιήθηκε το «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ EASTER SWIMMING CUP 2018». Το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης στα Γιάννενα.

Ως μία από τις σημαντικότερες κολυμβητικές διοργανώσεις για προαγωνιστικές κατηγορίες στη χώρα εδραιώνονται οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «Ποσειδώνια», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Ποσειδών Ιωαννίνων για 11η χρονιά φέτος, υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Το «Ποσειδώνια Easter Swimming Cup 2018», με μεγάλο χορηγό και αυτή τη χρονιά το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου-1 Απριλίου, στο κλειστό κολυμβητήριο των Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 500 περίπου αθλητών από 24 συλλόγους όλης της Ελλάδας, αποτελώντας μια πραγματική γιορτή της κολύμβησης. Άλλωστε, οι διοργανωτές φροντίζουν να δίνουν τη μεγαλύτερη δυνατή επισημότητα στη διοργάνωση, με παρέλαση των ομάδων υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του δήμου Ιωαννιτών, τον όρκο του αθλητή και την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Στα Γιάννενα συγκεντρώθηκε η «αφρόκρεμα» των αθλητών και αθλητριών από 9 έως 12 ετών, γεγονός στο οποίο σημαντικό ρόλο έπαιξε και η απόφαση των διοργανωτών να προσφέρουν και φέτος δωρεάν φιλοξενία στους επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, που περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, όπως και στους προπονητές τους. «Πρόκειται για μια συνειδητή επιλογή, που μας δικαιώνει. Για μία ακόμη χρονιά, είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην πόλη τους αθλητές, που θα αποτελέσουν το αύριο της ελληνικής κολύμβησης. Με αυτόν τον τρόπο, και αναβαθμίζουμε το αγωνιστικό επίπεδο της διοργάνωσης, αλλά και δίνουμε την ευκαιρία στους υπόλοιπους αθλητές να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες και να βάλουν ψηλά τον πήχη», τόνισε η πρόεδρος του Α.Ο. Ποσειδών Ιωαννίνων Αγνή Δρίμτζια.

Οι αθλητές είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν φέτος σε ένα αναβαθμισμένο και πιο φωτεινό κολυμβητήριο, καθώς οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε συνεχή διαδικασία εκσυγχρονισμού τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συνεργασία των κολυμβητικών σωματείων με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και τη διοίκηση του Πανηπειρωτικού Αθλητικού Κέντρου Ιωαννίνων.

Το ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, με την ημερομηνία για τα 12α Ποσειδώνια να είναι γνωστή από τώρα, καθώς διοργανώνονται σταθερά το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων.

Τελευταία Νέα

16α Ποσειδώνια Απονομές και Highlights 17 April 2024

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις απονομές και τα highlights από τα 16α Ποσειδώνια. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 13 April 2024 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Live Streaming Point 12 April 2024

Πληροφορίες για το live streaming

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρα Αγώνων 12 April 2024 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ