Διοργάνωση Α.Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, Συνδιοργάνωση ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ κ ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ. Με την αιγίδα των K.O.E, ΠΕΑΚΙ. facebook

Νέα & Ανακοινώσεις

Ματαιώνονται τα «13α Ποσειδώνια 2020»

26 March 2020

«Θύμα» του κορωνοϊού και των προληπτικών μέτρων για τη διάδοση της πανδημίας έπεσαν οι διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης «13α Ποσειδώνια 2020», που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την  Κυριακή  και  τη Δευτέρα 13 Απριλίου.

Η απόφαση ακύρωσης των αγώνων ήταν μονόδρομος υπό τις παρούσες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, ενώ κρίθηκε σκόπιμο να μην αναβληθούν για μεταγενέστερη ημερομηνία, επηρεάζοντας τον προγραμματισμό των σωματείων και άλλες διοργανώσεις.

Ο Α.Ο. Ποσειδών εκφράζει τη λύπη του για την ακύρωση του κορυφαίου στη Βορειοδυτική Ελλάδα τουρνουά διασυλλογικής κολύμβησης για αθλητές προαγωνιστικών κατηγοριών, ωστόσο στις δύσκολες στιγμές για όλους η «θυσία» αυτή είναι η μικρότερη που αναγκαζόμαστε να κάνουμε.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το 2021, με τον Α.Ο. Ποσειδών να υπόσχεται τη διοργάνωση ενός τουρνουά με διπλές συγκινήσεις, ώστε να αποζημιώσει τους συμμετέχοντες και γι’ αυτές που δε θα ζήσουν φέτος.

Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και σύντομα θα είμαστε όλοι μαζί και πάλι.

Τελευταία Νέα

16α Ποσειδώνια Απονομές και Highlights 17 April 2024

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις απονομές και τα highlights από τα 16α Ποσειδώνια. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΩΝ 13 April 2024 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
16α ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ Live Streaming Point 12 April 2024

Πληροφορίες για το live streaming

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δώρα Αγώνων 12 April 2024 ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ